OSTOROS CSALÁDI PINCÉSZET
Cím: Eger, Szépasszony-völgy 33-as pince
Telefon: +36 20 395 7469
Email: pince@ostorosbor.hu
Web: www.ostorosbor.hu

Az Ostoros Családi Pincészet az egri borvidék legnagyobb pincészete. A cég töretlen fejlődést mutat, 2018-ban 5 millió palackot adtak el. A borkészítés két meghatározó motívuma: a magas szakmaiság és a családi borászatokra jellemző odaadó gondoskodás. „Nagyon fontos számunkra, hogy minden borunk elsőrangú legyen a saját kategóriájában. Ezért a legjobb szakemberekkel dolgozunk, nyitottak vagyunk az innovációra és a folyamat teljes egészében jelen vagyunk.” Az Ostoros Családi Pincészet kiváló dűlőadottságai – Pajados, Kutyahegy, Szélhegy – valamint a Pincészetben folyó példás szakmai munka lehetővé teszi, hogy az Ostoros borok számos hazai és nemzetközi megmérettetésen szép eredménnyel szerepeljenek. A 2018-as Aranytőke borversenyen az Ostoros Bikavér, Egri Csillag és Csipke Rozé lettek az egész egri borvidék legjobbjai.
A Völgy 33-as pincéjében található ’Ostoros Bor’z’bárban a vendégszeretet és barátságos hangulat mellett a pincészet teljes választékát és limitált tételeit is megismerhetjük. Különösen figyelemreméltó a Pajados dűlőszelektált Egri bikavér Superior, a teljes Soltész sorozat és az 1842, mely az Érsek bora volt 2018-ban.
Megéri a kísérletezés és kóstolgatás, hiszen ahogy a ’thewinesociety.com” vagy a Guardian borszakértője rátalált a „világklasszis” Pinot Noir 2016-os tételre, úgy mi is könnyen rábukkanhatunk egy – egy valódi kincsre.

“OSTOROS. A CSALÁDI PINCÉSZET”